Rólunk

Cégünk 1998-ban – nem sokkal a digitális fényképezőgépek megjelenése után – alakult és a CANON, CASIO, FUJIFILM, NIKON, OLYMPUS, PANASONIC, PENTAX, SANYO és SONY HIVATALOS DIGITÁLIS MINTABOLTJA.

Az említett gyártók teljes (főleg digitális) konzumer termékskáláját, egyrészt számítástechnikai, irodatechnikai viszonteladókon keresztül, valamint közbeszerzési- és egyéb intézmények, vállalatok más részben a magán végfelhasználók részére értékesítjük. Fő profilunk komplett megoldások nyújtása a digitális fényképezés egész területén, a képrögzítéstől a fotók szoftveres feldolgozásán át az adatok archiválásáig illetve a fényképek egy digitális-vegyszeres laborban történő előhívásáig (mely jelenleg a legmodernebb eljárással dolgozik).

A termékpalettánk tartalmazza többek között az otthoni, irodai és internetes alkalmazásra alkalmas kisebb képességű digitális fényképezőgépeket ugyanúgy, mint a félprofi (igényes hobbi), profi feladatok (gyártási folyamatok képi dokumentálása, termékfotózás, címlapképek készítése) megvalósitásához szükséges komolyabb teljesítményűeket, és a képek azonnali, fotóminőségű megjelenítéséhez szükséges termo-szublimációs nyomtatókat is.
A fényképezogépek és tartozékaik (pl. CompactFlash, SecureDigital, xD PictureCard, MemoryStick és MultiMedia Card memóriakártyák, USB és PCMCIA portos kártyaolvasók, MicroDrive-ok, Objektívek, akkumulátorok – töltők hálózati és autós használatra) mellett a képfeldolgozást segítő szoftvereket és hardver elemeket (szín kalibrációs eszközöket), a képek kinyomtatásához a Canon nyomtatók teljes skáláját, a Canon, Nikon, Sunpak és Metz vakukat, Samsonite, Lowepro fotós tokokat / táskákat / hátizsákokat, Hoya, Sigma és Hama polár, UV és Sky szűrőket, Giotto’s, Manfrotto és Velbon állványokat; valamint a fényképezőgépek karbantartását és tisztítását segítő eszközöket.

Széles termékskálánkkal és szolgáltatásainkkal – amelyeket folyamatosan bővítünk – azon vagyunk, hogy Ügyfeleink valamennyi igényére megoldást adjunk, biztosítva ezzel a magas színvonalú, teljeskörű kiszolgálást.

2011. októberében elindítottuk DigitCam Blog oldalunkat, ami internetes magazin formájában közöl érdekességeket, híreket a digitális világból.