GoPro Wi-Fi BacPac + Wi-Fi Remote

GoPro Wi-Fi BacPac

GoPro Wi-Fi BacPac + Wi-Fi Remote és a GoPro Dive Housing is, a GoPro extrém sportkamerák új kiegészítői lassan megérkeznek.

A nálunk is nagyon sikeres extrém sportkamerák tulajdonosai nagyon megörültek a GoPro anno megtett bejelentésének, hogy Wi-Fi-s fejlesztésbe kezdenek, de a tavaszra ígért premier sajnálatos módon csak tolódott, tolódott. Mostmár nyugodtan lazíthatunk, mert az USA-ban már kaphatók, és lassan hozzánk is megérkeznek a GoPro újdonságai.

A GoPro Wi-Fi BacPac + Wi-Fi Remote Combo Kit három fő elemet tartalmaz. Wi-Fi-s hátlapot, távirányítót és szoftvert, hogy okostelefonon keresztül is irányíthassuk kameránkat.
A távirányítóval akár 180m távolságból is irányíthatunk akár 50 kamerát is egyszerre. Az irányítás a kamera minden funkciójára kiterjed, így abszolút teljes értékű a táviránytó. Az már csak apróság, hogy akár a vízbe is magunkkal vihetjük, mert 3m-ig vízálló is.

GoPro Wi-Fi BacPac + Wi-Fi Remote Combo Kit

A nagy érdeklődést kiváltó Wi-Fi BacPac + Wi-Fi Remote csomag mellett nem elhanyagolható újdonság a GoPro Dive Housing búvártok sem, ami komoly öröm a HD Hero2-t víz alatt használók számára.
Bár az alapkitek is 60m-ig vízálló tokokat tartalmaznak, a nyomásbiztonság ellenére nem igazi búvártokok. A kit-tokok domború “üvege”, víz alatt ront a kép élességén.
A GoPro ezt meghallgatva egy sima “üvegű” tokot fejlesztett ki, ami tökéletes élességet biztosít a víz alatti felvételek során. A Dive Housing búvártok az alaptokokhoz hasonlóan 60m-ig nyújt biztonságot kameránk számára.

GoPro Dive Housing búvártok

A GoPro Wi-Fi BacPac + Wi-Fi Remote Combo Kit és a GoPro Dive Housing búvártok is már a héten megvásárolható lesz üzletünkben.

[ GoPro Wi-Fi BacPac + Wi-Fi Remote Combo Kit adalap ]

[ GoPro Dive Housing búvártok adalap ]